Welcome, visitor! [ Register | Bejelentkezés

 

Napkollektoros bio gyümölcsaszalógép

  • City: Országos
  • State: Pest megye
  • Listed: 2015-02-16 13:23
  • Expires: This ad has expired

Szöveg

Napkollektoros bio gyümölcsaszaló építése, aszalógép készítése házilag.
Ingyenes energia ráfordítással, nagy értéket teremthetünk.
A napkollektoros gyümölcsaszaló segítségével 20-25kg gyümölcs aszalható egyszeri feltöltessél.
Az aszalóban naponta ellenőrizni kell az aszaló cseréneket.
Aszalható gyümölcsök: barack aszalvány, paradicsom aszalvány, ribizli aszalvány, meggy aszalvány, alma aszalvány, szilva aszalvány készítés napkollektoros aszalóval az ön kertjében.
Továbbá készíthető szárított gomba és szárított gyógynövény.

Aszalási folyamat 4-5 napra tehető (függ a napsugárzástól). A tálcákon levő gyümölcsöknél oda kell figyelni, a helyes aszalási folyamat érdekében, az aszalás, a gyümölcsaszalo.5mp átnézése, napi 15 perc elfoglaltságot igényel.

A napkollektoros bio gyümölcsaszalóval előállított aszalt gyümölcs nagyon egészséges, nem tartalmaz tartósítókat, jól tárolható, aszalványok számos területen felhasználhatók, téli vitaminforrás, sütemények, ételek készítése, a saját kertjéből. A boltokban kapható aszalt gyümölcsök többnyire hozzáadott kristálycukrot, kémiai gázokat és egyebeket tartalmaznak, gyümölcsöt, amit Ön szed a kertjében, az a legbiztosabb, Ön tudja permetezte és milyen permetszerekkel, a kertjében betakarított kiváló minőségű gyümölcsből készíthető a legbiztonságosabb körte-alma-szilva-meggy gyümölcs aszalvány.

A napkollektoros aszalóval készített biogyümölcs aszalvány eltarthatósága erre rendszerezett edényekben akár több év is lehet. A bio gyumolcsaszalo.5mp hatékony működése folyamatos szakmai segítséget nyújtok.

A gyümölcsaszalógép szép dísze lehet udvarának-kertjének, tartós és minőségi alapanyagokból készül. Az elektromos nagyüzemi gyümölcsaszalók tetemes áramot fogyasztanak, nagy önköltséggel üzemeltethetők, magas a bekerülési értékük, ellenben a napkollektornak köszönhető, elektromos áram nélkül működnek a napkollektoros gyümölcsaszalók.

A napkollektoros aszaló akár rendszerbe is köthető a nagyobb gyümölcskertek hatékony kiszolgálására.
Őstermelőknek, piacra termelőknek, házi gazdaságot vezetőknek is gazdaságos és hatékony eszköz lehet az aszalógép.
Hívjon, üzenetet nem tudom olvasni.

No Tags

856 total views, 1 today

  

Listing ID: 21154e1ef348d345

Report problem

Processing your request, Please wait....