Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Kóklerek jelentek meg az építőiparban

CsereMix-Agóra blog 2021-02-18

Sok kókler jelent meg az építőiparban a felújítási kedvezmények hatására – olvasható a Pannon Hírnök portálon A legjobb szakemberek már most hónapokra foglaltak, hívják fel a figyelmet. Hatalmas az érdeklődés a kormány által január elején bevezetett otthonfelújítási program iránt. A hirtelen megnövekedett kereslet hatására a legjobb szakemberek sokszor már csak az év második felére tudják vállalni a megrendeléseket, miközben rengeteg önjelölt amatőr indít vállalkozást annak reményében, hogy hirtelen nagy összegeket kereshet.

Őrfalvy Árpád ablakszakértő szerint a kivitelezőt érdemes ajánlás útján kiválasztani, de ha ez nem lehetséges, hallgassuk meg több szakember véleményét is a helyszínen, valamint nézzünk utána a cég hátterének.

Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter 2020. október 14-én bejelentette, hogy 2021. januártól lakásfelújítási támogatással bővül az otthonteremtési program. Az állam akár hárommillió forinttal, a költségek maximum 50 százalékig hozzájárul a legalább egy gyermeket nevelő családok lakásfelújításához.

A GKI friss kutatása szerint 640 ezer család lehet érintett, közülük 290 ezer mindenképpen belevág a felújításba. A meghökkentően magas érdeklődés már januárban is kézzelfogható volt az építőiparban, a kivitelezőknek emberemlékezet óta nem volt ennyi megkeresésük, mint most az év elején.

Soha nem volt ilyen fontos a körültekintés! Az eredeti, teljes írást a ITT olvashatja el.

  

213 total views, 1 today