Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

9.500.000 Ft

Balatonnál partközeli új kertes ház részletre is eladó!

  • Város: Balatonboglár
  • Megye: Veszprém megye
  • Megjelenés: 2014-03-08 16:17
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!

Bemutatkozás

Eladó, vagy elcserélhető Balatonbogláron, partközi, iker, három egységes álló kertes, bútorozott család házaim két egysége!
Két és három szobás, két szintes, összkomfortos bútorozott lakásokkal épültek 2006-ban.

Ez az ingatlan nem csak üdülő, hanem három egységből álló újszerű, kertes, társas családi lakóház, amely kiemelt üdülő övezetben van, Balatonbogláron, a szabad strandtól csak 250 m-re!

Falazó német blokk téglából és hőszigetelt nyílászárókból, elemekből, dupla vb. alappal épült!

A gáz telken belül van (még nincs bevezetve az lakásokban), addig is a fűtés hagyományosan, illetve kandallóval is és villannyal is fűthető!

A kertes házrészek megosztva vannak, közös költségei nincsenek, a kapuk és a lakás bejáratok más-más utcáról nyílnak! A lakásoknak saját helyrajzi számaik vannak!

Árajánlatok:
Az egyik kertes ház 50 m2 lakással (2 szobás, konyhás, 2 fürdőszobás, előszobás, belő lépcsőházas) összkomfortos, bútorozott, ennek az ára 9,5 M.Ft, vagy 5 M.Ft. kp. + 120 e.Ft. havi kamat mentes részlet fizetéssel is megvehető!
A másik kertes ház 60 m2 lakással (3 szobás, konyhás, 2 fürdőszobás, előszobás, belső lépcsőházas, összkomfortos, bútorozott, ennek az ára 14 M.Ft, vagy 8 M.Ft. kp. + 150 e. Ft. havi kamat mentes részlet fizetéssel is megvehető!

Külön-külön, vagy egyben is megvehetők a kertes házak!

Nézze meg saját honlapomat, ahol sok fotók, részletes leírást, videót és térképek is talál:
www.balatonto.hu

Esetleges csere lehetőség: Budapesten, Egerben, Sopronban, Szombathelyen és környékein is, kis kertes családi ház, vagy lakás csere is érdekelhet!

Várom az Ön vételi érdeklődését, a cserében felajánlott ingatlanának adataival, részletezésével, irányárával, fotókkal ellátva!

email címem: szalayatti@gmail.com
Minden levélre válaszolok!
(közvetítőknek nem)

Nincs címke

60 total views, 1 today

  

Listing ID: 592531b426c244f7

Report problem

Processing your request, Please wait....