Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

165 Ft

Betonoszlop, vadháló, drótfonat, vaskapu, kerítés építés

  • Város: Kótaj
  • Megye: Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
  • Megjelenés: 2013-09-12 11:50
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!
Betonoszlop, vadháló, drótfonat, vaskapu, kerítés építés - Kép1Betonoszlop, vadháló, drótfonat, vaskapu, kerítés építés - Kép2Betonoszlop, vadháló, drótfonat, vaskapu, kerítés építés - Kép3Betonoszlop, vadháló, drótfonat, vaskapu, kerítés építés - Kép4

Bemutatkozás

Betonoszlopok, kerítésoszlopok, szőlőoszlopok, betonoszlop, beton kerítésoszlop, szőlőkarók több méretben és magasságban folyamatosan eladók! 600 Ft-tól ? 2200 Ft-ig. A kerítés oszlopok lehetnek hagyományos, vagy a legújabb vibropréselt technikával előállítottak.
Továbbá gyártunk különböző méretű, huzalvastagságú horganyzott és műanyagos drótfonatokat, vadvédelmi hálókat, vadhálókat, tüskés huzalt, tüskésdrótot, szögesdrótot, vezérdrótokat, kerítés hálókat és feszítőhuzalokat, feszítő huzalokat, kerítésdrótokat, tüskés drótot, vadkerítéseket, a kerítés építés minden kellékét pl.: kerítésfonattal ellátott kiskaput, nagykaput, huzalfeszítő csavart, vibropréselt zsalukövet a kerítés lábazathoz.
Vállalunk az ország egész területén vadhálóval, vagy dróthálóval komplett kerítésépítést 1000 Ft+Áfa/m áron. (Csak drótkerítéseket és vadvédelmi kerítéseket építünk, fakerítést nem!!!)Rengeteg terméket gyártunk és forgalmazunk a kerítésdróton és betonoszlopokon kívül, amit egy hirdetésben nehéz lenne felsorolni, ezért kérem, látogasson el honlapunkra www.kerites.hupont.hu oldalra, vagy telephelyünkre, a KÓTAJI DRÓTFONAT, VADHÁLÓ és BETONOSZLOP CENTRUMBA ahol személyesen akár további kedvezményekre is van lehetőség.
Ízelítő árainkból: Vadháló 165 Ft-tól, Drótfonat 199 Ft-tól, zsalukő 175 Ft-tól, Vaskapu 5 méteres 30 ezer Ft-tól, TEL.: 06-30-354-1707 vagy 06-30-710-08-30 keritesnagyker@citromail.hu
Áraink nagykereskedelmi árak, de magánszemélyeket is kiszolgálunk. A minimum vásárlás összege el kell érje a 30 000 Ft összeghatárt!!!

Nincs címke

116 total views, 1 today

  

Listing ID: 7675231aa510b2a4

Report problem

Processing your request, Please wait....