Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

 

CHECKINGSYSTEM – AZ ŐRELLENŐR

  • Város: Országos
  • Megye: Pest megye
  • Megjelenés: 2014-03-05 19:19
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!

Bemutatkozás

CHECKINGSYSTEM – AZ ŐRELLENŐR
Próbálja ki készülékünket!

Szeretné kipróbálni termékünket?
Kérje próbakészülékünket!
Rendszerünket egy hónapig ingyen mindenféle kötelezettség nélkül kipróbálhatja!
Bővebb információ +36 1 203 7557

A Checkingsystem járőrellenörző rendszer teljeskörű megoldást kínál a biztonsági őrők ellenőrzésére. Fejlesztésünk eredménye egy olyan komplex szolgáltatás, amellyel minden igényt kielégítően megfigyelheti a őreit.

Rendszerünk teljesen automatizált, azaz önnek nem kell időt és energiát fordítani az adatok elemzésére, mi megtesszük ezt ön helyett és a nem megfelelő adatokról azonnal értesítjük.

Az ellenőrzés minőségét őn folyamatosan bárhonnan nyomonkövetheti. A checkingsystem járőrellenörző rendszer adatai azonnal rendelkezésére állnak, nem szükséges az adatok feltöltésé kiolvasása. Az adataihoz bárhonnan, bármikor hozzáférhet megjelenítésükhez nem szükséges kliens programot telepítenie, ön azt egy böngésző segítségével bármikor megtekintheti

Miért ajánljuk?

Mert a Checkingsystem őrjárat ellenőrző rendszer alkalmazásával az őrzés-védelmi tevékenység, átláthatóbb, biztonságosabb, ellenőrizhetőbb, egyszerűbb mind az őrző védő cégek, mind az őket megbízó cégek számára.

Nem kell foglalkoznia az adatok elemzésével az esetleges járőrőzlsi hibák felderítésével, rendszerünk automatikusan jelzi ezt önnek.

A vállalt 24 órás helyszíni szervízgarancia a biztosíték arra, hogy történjen bármi is, az őrők folyamatos megfigyelés alatt lesznek

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek ajánljuk, aki nem szeretné, hogy az biztonsági személyzet, alvással töltse az éjszakákat.

Biztonsági személyzetet foglalkoztató cégnek

…akik kíváncsiak saját embereik munkavégzésére, biztonságára, ellenőrizni, nyomon követni, irányítani szeretnék őket a lehető legkézenfekvőbb, legkorszerűbb módon.

Biztonsági cégnek

…hogy a dolgozóikat, kontrolálhassák,és így jobb, pontosabb, biztonságosabb szolgáltatást nyújthassanak ügyfeleiknek, igazolni tudják, megbízóik részére a pontos teljesítést.

Minden olyan megbízó cégnek, aki külsős céggel őrizteti telephelyeit

… hogy megbizonyosodjanak róla, hogyan őrzi értékeit a megbízott vállalkozás.

Továbbá minden olyan cégnek, ahol adott pontokat kell meglátogatni bizonyos rendszerességgel, és a munka elvégzését igazolni szükséges

Tulajdonságok

Költséghatékony
Azo nalli adatelérés
Biztonságos, szabotázsvédett készülék
SMS,Email értesítő
Pánikjelzés
24 órás szervízszolgálat és helyszini garancia

Nincs címke

82 total views, 1 today

  

Listing ID: 4315317788fca29d

Report problem

Processing your request, Please wait....