Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

322.990 Ft

Crosman Armada PCP légpuska, 5.5mm

  • Város: Tatabánya
  • Megye: Komárom-Esztergom megye
  • Megjelenés: 2017-05-24 08:35
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!
Crosman Armada PCP légpuska, 5.5mm - Kép1Crosman Armada PCP légpuska, 5.5mm - Kép2Crosman Armada PCP légpuska, 5.5mm - Kép3

Bemutatkozás

http://www.combat-zone.hu/

A Crosman Armada egy igazi különlegesség a PCP légfegyverek között! A katonai megjelenésű légpuska a korábban már nagy sikert aratott Marauder alapjaira épül, mely külsejében azonban teljesen megújult és modern köntösbe öltözött. A fegyver kialakítása leginkább egy taktikai jellegű, mesterlövész fegyverre emlékeztet. Erre utal a kihúzható válltámasza és a pisztoly markolata is, melyek az AR-15-ös karabélyra emlékeztetnek. A puska azonban nem csak külsejében mesterlövész fegyver, teljesítménye és lőtávolsága is rendkívül meggyőző. Akár 100 méterre is képes pontos lövés leadására! Ezzel a teljesítménnyel csak kevesen vehetik fel a versenyt.

A Crosman Armadával a lövészet valódi élménnyé válik, mely garantáltan minden lövész arcára mosolyt csal. A gondos tervezésnek köszönhetően a puska a legkülönfélébb felhasználói igénynek is megfelel, melyeket a mai modern légfegyverekkel szemben támasztanak. Így például bolt-action rendszerű felhúzómechanizmusa átfordítható, mely azért lényeges, mert a puskát jobb,- és balkezes lövők is használni tudják. Csöve szűkített, ún. choke-os kialakítású, ami nagy távolságon is kiváló pontosságot ad a fegyvernek. A tervezőknek a lövés hangerejének csökkentésére is volt gondjuk. A csövet teljes hosszában leburkoló csőköpeny nagy hatásfokkal csökkenti a lövés hangerejét, mely a Crosman mérései alapján 65-70 decibel között van, ami gyakorlatilag megfelel az emberi beszéd hangerejének.

Az Armada tokozása – ahogy a korszerű lövészfegyvereknek is – műanyagból készült, mely kedvezően hat a fegyver súlyára. Kialakításánál arra is törekedtek, hogy puskát a legkülönfélébb kiegészítőkkel lehessen felszerelni. Ennek megfelelően az Armada felső síkján szinte a teljes hosszon 22 mm-es szereléksínt alakítottak ki, de mindkét oldalán és alul is találunk rajta további szereléksíneket is. Ha egy vérbeli mesterlövész fegyverre vágyik és szeretné kipróbálni az egy lövés-egy találat élményét, akkor a Crosman Armada az Ön fegyvere! Maradjon láthatatlan, legyen Ön is Lopakodó!

A Crosman Armada légpuska tulajdonságai:

Kaliber: 5,5 mm
Működés: PCP (dual működésű, sűrített levegővel és CO2-vel is)
Csőtorkolati sebesség: 350 m/s (gyári értéken)
Csőtorkolati sebesség:

Nincs címke

276 total views, 1 today

  

Listing ID: 2185925452a5c627

Report problem

Processing your request, Please wait....