Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

16.800.000 Ft

Családi ház- Sirok Sirok

  • Város: Eger
  • Megye: Heves megye
  • Megjelenés: 2014-03-08 17:28
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!
Családi ház- Sirok Sirok - Kép1

Bemutatkozás

Kihagyhatatlan ajánlat ! Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget ! Tipikus parasztházban minden luxus és igényesség. Ilyen ennyiért nem sok van, sőt állithatjuk hogy egyáltalán nincs.
Sirokban eladó ez a teljes körűen felújított, és átalakított minden igény kielégítő igazi, tipikus parasztház, ami minden luxussal ellátott. Jelenleg biztosított vendégkörrel rendelkező vendégházként működik 10 fő elszállásolására nyujt lehetőséget. Udvarában kút, gyönyörű medence, kellemes, parkosított környezet. Kikapcsolódásra ideális, de üzleti célra is megfelelő lehetőség. Konditerem, sauna ezek mind a kényelmes, teljes életet, kikapcsolódást segítik. Költözés miatt eladó! Fűtése: gázcirkó. Burkolat: hidegburkolat, laminált padló. Nyílászárók: korhű fa. Ebben az ingatlanban megtalálja a lakhatást, a vállalkozást, vagy a hétvégi resindencia adta kényelmet. Ne habozzon mert lekésik róla.
Sirok a Mátrában elhelyezkedő Tarna völgyének egyik szép látványossága a zöld mezőből sárgásfehéren feltornyosuló siroki Várhegy, tetején az egykor szebb időket látott, denevérek lakta vár-rommal. A hegy alapanyaga riolittufa, ami a mátrai vulkáni tevékenység hatására képződött. A meredek hegyoldalt bokorerdő, akácos, nyílt és zárt sziklagyep borítja. Utóbbi helyenként védett növényeket is rejt (pl. fekete kökörcsin, agárkosbor). A védettséget azonban elsősorban a tájképi látvány és a vár-rom kultúrtörténeti értéke indokolja. A környékbeliek ajkán ma is Darnó váraként élő erődítmény története az Árpád-korban kezdődött. A Bohr-Bodon család építette a tatárjárás után, a fellegvár alatt bonyolult, ma is járható kazamatarendszer található. Előbb a törökök elleni harcokban, majd a kuruc háborúkban játszott szerepet. A múlt század közepéig lakták, azóta a külső vár szinte teljesen elpusztult. A vártól néhány percnyi járásra érdekes, 6-8 m magas sziklaalakzatok sorakoznak (Barát és Apáca sziklák, Törökasztal stb.) A siroki Vár-rom Vendégház a vár lábánál található.
2602

Nincs címke

120 total views, 1 today

  

Listing ID: 514531b53028c549

Report problem

Processing your request, Please wait....