Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

 

erdélyi élelmiszerek

  • Város: Budapest
  • Megye: Pest megye
  • Megjelenés: 2014-02-17 10:48
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!

Bemutatkozás

A Carpaticumban olyan erdélyi élelmiszereket igyekeztünk összegyűjteni, amelyek kisüzemekben, manufaktúrákban készülnek helyi alapanyagokból, hagyományos technológiákkal. Amelyek finomak, ízesek, egészségesek.
Leírás
Napjainkban, amikor élelmiszereink zömét vegyületek alkotják, hatalmas üzemek ontják magukból a szintetikus összetevőkből és különféle adalékanyagokból álló élelmiszeripari árucikkeket. Igazán szívet melengető érzés olyan terméket vásárolni és tenni családunk asztalára, amelyben benne rejlik még készítőjének lelkiismeretes igyekezete a legjobb minőségre.
Ahol nem kérdés, hogy a sajt valóban tejből, a lekvár gyümölcsből készül. Ahol minden falatban ott rejlik egy kis hagyomány, régi korok értékei, mesebeli tájak és vendégszerető emberek. Vagyis Erdély, ahol mindenki kicsit úgy érzi hazatalált.

A Carpaticumban mi megtaláltuk mindazt, amiben örömünket leljük, amit szívvel-lélekkel tudunk csinálni, mert igazán közel áll hozzánk és mert ezzel egy kicsit magunkból adhatunk.
Bízunk benne, hogy Nektek is legalább annyi örömet tudunk szerezni, mint amennyit nekünk jelent.

Szeretettel látunk mindenkit, akinek Erdély jelenti a szülőföldet és gyermekkora ízeit keresi, azt aki járt már ott és néhány finom falat erejéig gondolatban vissztérne és mindenkit, aki házias és igazi ízekre vágyik.

Örömmel várjuk, hogy betérj Te is hozzánk, a Carpaticumba!

Nincs címke

42 total views, 1 today

  

Listing ID: 2665301e8bee3e18

Report problem

Processing your request, Please wait....