Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

65.000.000 Ft

Felsőörs – Luxus kivitelű családi ház a Balaton északi partján

  • Város: Felsőörs
  • Megye: Veszprém megye
  • Megjelenés: 2013-10-15 18:15
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!
Felsőörs - Luxus kivitelű családi ház a Balaton északi partján - Kép1Felsőörs - Luxus kivitelű családi ház a Balaton északi partján - Kép2Felsőörs - Luxus kivitelű családi ház a Balaton északi partján - Kép3Felsőörs - Luxus kivitelű családi ház a Balaton északi partján - Kép4

Bemutatkozás

Felsőörsön újszerű, csendes, gyönyörű természeti környezetben háromszobás összkomfortos családiház eladó. A 180 m2-es alapterületen található egy 45 m2-es nappali 65 m2-es fedett terasszal, felszerelt konyha; dolgozószoba, nagy háló, 2 fürdőszoba, két wc és wellness helyiségek. Az óriási ablakok, tágas, napfényes terek biztosítanak.
Ultramodern riasztó, webkamera, automata lámpák, luxus kategóriájú burkolatok. Aház gázfűtése Viessmann rendszerrel működik és akár egy évre is programozható. A vizes helyiségekben 15 zónás padlófűtés és falfűtés került kiépítésre.
A szépen benőtt 1.200m2-es kert ciprusokkal, nyírfával, bokrokkal lett beültetve. A 120 m2-es alagsorban egy fűtött, dupla garázs található; automata kapuval és garázsajtóval.Valamint egy 70m3 lefedett úszómedence. A környék infrastruktúrája kitűnő, 1km-en belül van kisbolt, étterem, fodrász, cukrászda, óvoda, önkormányzat, virágbolt, rendelő, állatorvos. A közlekedés kiváló: vonattal, vagy busszal; autóval a közeli M7 autópályára.

Weisz Gabriella
Balatonhomes Ingatlanközvetítés

Honlap: www.balatonhomes.com
Facebook: http://www.facebook.com/BALATONHOMES.balaton.ingatlan
YouTube: http://www.youtube.com/BalatonHomesIngatlan
Twitter: https://twitter.com/#!/Balatonhomes

Nincs címke

79 total views, 2 today

  

Listing ID: 804525d859cd2433

Report problem

Processing your request, Please wait....