Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

 

HÉTVÉGI MUNKA ORSZÁGSZERTE

  • Város: Budapest
  • Megye: Pest megye
  • Megjelenés: 2015-03-20 07:18
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!

Bemutatkozás

Munkavégzés helye:
Budapest, Dunakeszi, Gyöngyös, Kaposvár, Keszthely, Siófok, Szeged, Tatabánya, Veszprém

Feladat:
Kertészeti gépek kereskedelmével foglalkozó cég termékeinek, kisgépeinek promótálása, értékesítésének támogatása barkácsáruházakban.
Időpontok:
Oktatás Budapest az EuDiakok irodájában március 20-án délelőtt.

Fizetés:
Bruttó 695-770-860 Ft/óra sikerességtől függően. Plusz a promóció végén a legjobb 3 értékesítő bónuszt kap, 20.000., 30.000., 40.000 Ft értékben!

Munkaidő:
A promóció időtartama: április 4-től június 13-ig, 11 hétvége. Pénteken délután, szombaton pedig napközben kell végezni a munkát 4-4 órában.

Feltételek:
A munkát csak az végezheti, aki a kötelező oktatáson részt vesz! Helye: Budapest (A vidéki munkavállalóknak is kötelező, utazás önköltséges) 18. életév betöltése, aktív nappali tagozatos jogviszony; műszaki dolgok iránti érdeklődés, jó megjelenés, jó kommunikációs képesség, értékesítői véna! Csak akkor jelentkezz, ha a fent megadott időpontokban biztos mindig tudsz dolgozni és az oktatásra is el tudsz jönni! A munkába járást egyénileg kell megoldanod!

Egyéb infó:
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal az alex.ruszin@eucsoport.hu e-mail címen lehet, melyben tüntesd fel, hogy korábban milyen munkákon dolgoztál már. Csatolj két egész alakos fotót is magadról! Az üzenet tárgya: PROMO + vállalt város neve legyen! Elsősorban fiúk jelentkezését várjuk!

Nincs címke

13 total views, 1 today

  

Listing ID: 193550bc99ae2adb

Report problem

Processing your request, Please wait....