Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

5.800 Ft

Ionizált kálcium, salakmentesen 98%-os felszívódással

  • Megye: Hajdú-Bihar megye
  • Megjelenés: 2014-03-05 19:33
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!

Bemutatkozás

A kalciumnak különösen fontos szerepe van a nők életében. A terhesség ideje alatt fokozott kalcium bevitelre van szükség. A terhesség 3. hónapjától az embrió nagy-mennyiségű kalciumot von el a női szervezetből, mely alacsony vérkalciumszint kialakulásához vezethet, mely az anyánál magas vérnyomáshoz, szülési problémákhoz, és különböző fogászati problémákhoz vezethet. A terhesség középszakaszától még fokozottabb a női szervezet kalcium igénye.

A szoptatás időszaka szintén nagyon kalcium igényes, mivel az anyatej kalcium tartalma nagyon magas. Ha az anya nem kap plusz kalciumot, akkor az alacsony kalcium szinttől a csontrendszer, a fogak mellett sérülhet az immunrendszer is. Ugyancsak károsodhat a nyirokrendszer.

TULAJDONKÉPPEN A KALCIUM HIÁNY TÖBB MINT 140 FÉLE BETEGSÉG KIALAKULÁSÁÉRT FELELŐS!
MA A TÁPLÁLÉKOK ÉS A PATIKAI ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK A MAGAS SZENNYEZETTSÉG ÉS ELŐÁLLÍTÁSI TECHNOLÓGIA MIATT SEM KÉPESEK AZT A KALCIUM MENNYISÉGET MEGADNI A SZERVEZETÜNKNEK, AMIRE ÉPP SZÜKSÉGE VAN, A NEM MEGFELELŐ FELSZÍVÓDÁS KÖVETKEZTÉBEN.

VILÁGSZENZÁCIÓKÉNT JÁRTA BE A VILÁGOT, AZ A KALCIUM TERMÉK, AMELY IONIZÁLT FORMÁBAN, SALAKMENTESEN 98%-BAN KÉPES FELSZÍVÓDNI.

AZ EGÉSZSÉGÜGYI VILÁGSZERVEZET (WHO) ÁLTAL KIIRT PÁLYÁZAT NYERTESEI LETTEK EZEK A KALCIUMTERMÉK. EZEN FELÜL RENGETEG DÍJAT ÉS MINŐSÍTÉST KAPTAK.

HOGY MELYIK KALCIUM TERMÉK MEGFELELŐ AZ ÖN SZÁMÁRA, EGY SZEMÉLYES TÁJÉKOZTATÁS KERETÉBEN EGYÉNILEG JAVASOLHATÓ. INGYENES EGÉSZSÉGÁLLAPOT FELMÉRÉST IS BIZTOSÍTUNK MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐDŐ SZÁMÁRA, AKI IGÉNYLI.

Kalcium termékek 5800 FT-tól

Nincs címke

53 total views, 1 today

  

Listing ID: 98353177bd2cecec

Report problem

Processing your request, Please wait....