Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

4.950.000 Ft

Kazincbarcika, Barátság téren 54m2-es, 2 szobás, hőmennyiség mérős téglalakás eladó…

  • Város: Kazincbarcika
  • Megye: Borsod-Abúj-Zemplén megye
  • Megjelenés: 2014-03-11 15:25
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!
Kazincbarcika, Barátság téren 54m2-es, 2 szobás, hőmennyiség mérős téglalakás eladó... - Kép1Kazincbarcika, Barátság téren 54m2-es, 2 szobás, hőmennyiség mérős téglalakás eladó... - Kép2Kazincbarcika, Barátság téren 54m2-es, 2 szobás, hőmennyiség mérős téglalakás eladó... - Kép3Kazincbarcika, Barátság téren 54m2-es, 2 szobás, hőmennyiség mérős téglalakás eladó... - Kép4

Bemutatkozás

Kazincbarcika belvárosában, a Barátság téren, kedves és barátságos lakóközösségben, 4 emeleti, szépen karbantartott, 54m2-es, 2 szobás, nagy loggiás (erkélyes), városközponti lakás eladó. A déli, délnyugati tájolás okán a helyiségek világosak, kellemesen benapozottak.
A szobák külön nyílnak, a nagyszobához nagyméretű loggia kapcsolódik. Tőle balra egy kisebb alapterületű, a nagyszoba és a konyha felől is megközelíthető hálószoba található. A szobákban jó állapotú parketta, a konyhában, közlekedőben és az előszobában kerámiaburkolat. A konyha és a fürdőszoba felújítva. A világos, ablakkal rendelkező fürdőszobában a vízvezeték- és lefolyócsöveket kicserélték, íves, sarok-zuhanykabint és törölközőszárítós radiátort szereltek be, a falakat és a padlót újra burkolták. A tárolást a közlekedőben található, praktikus beépített szekrény, valamint az előszobából nyíló kamra segíti, szolgálja. A nyílászárók fa szerkezetűek, hagyományos üvegezéssel, a szobákban redőnnyel szerelve.
A lakás távfűtéses, a radiátorokra szerelt költségmegosztók segítségével a hőfogyasztás mérhetővé, a termosztatikus radiátorszelepeknek köszönhetően a helyiségek hőmérséklete önállóan szabályozhatóvá vált. Nyáron a kellemes hőérzetről légkondicionáló berendezés gondoskodik. A használati meleg vizet átfolyós gáz-vízmelegítő szolgáltatja.
Az épület lépcsőháza zárt, kapukód rendszeres. A környezet csendes, nyugodt, jól ellátott, közelben élelmiszer áruházzal, iskolával, óvodával és bölcsődével. Parkolási lehetőség az épület melletti parkolóban. A lakáshoz saját használatú tároló is tartozik, továbbá az épülettől 2 perc sétára található garázs is megvásárolható, melynek vételára külön megegyezés tárgyát képezi!

Helyiség Méret (m2) Burkolat
Szoba 18,68 parketta
Szoba 12,02 parketta
Konyha 7,74 kerámia
Fürdő 4,03 kerámia
Közlekedő 2,96 kerámia
Előszoba 4,86 kerámia
Kamra 0,83
Loggia 4,32 kerámia

Nincs címke

66 total views, 1 today

  

Listing ID: 576531f2a8435fba

Report problem

Processing your request, Please wait....