Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Premium WordPress Themes - AppThemes

 

Kismamamasszázzsal támogasd a babavárás 9 hónapját! Kismama masszázsképzés!

  • Város: Budapest
  • Megye: Pest megye
  • Megjelenés: 2014-11-04 15:14
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!

Bemutatkozás

Legyél Te a kismamák bizalmasa, testüknek-lelküknek gondozója! Tanuld meg a masszázsok királynőjét, s olyan életmódbeli tanácsokat, melyek hasznos segítői a kismama létnek.

Indiában, az Ayurvéda hazájában, a babavárás 9 hónapját a testi-lelki felkészülés jegyében, a környezettel összhangban töltik el. A babát váró asszonyok bizalmasai az ayurvédikus szemléletet őrző tapasztalt asszonyok, akik felkészítik az édesanyát a könnyed tágulásra és az örömteli születés pillanatára.

Az ayurvédikus kismama masszázs a meleg olajokkal történő puhító érzéssel, a masszázst követő krémező, bőrtápláló és rugalmasságot fokozó hatásával valamennyi kismamának létszükséglete. A mama testalkatának feltérképezésével egyénreszabott terápiát nyújthatsz, igazodva a kismama egészségügyi kihívásaihoz.

Mindezt 2015. február 16.-án induló ayurvédikus kismama masszázstanfolyamunkon elsajátíthatod. Tanfolyamunk olyan 60 órás felnőttképzés, melynek elvégzését követően Tanúsítványt állítunk ki résztvevőinknek a szakmai képesítést igazolva.

Egészségügyi dolgozók a novemberben induló képzésünk elvégzésével 20 kredit pontot kaphatnak, amennyiben az alábbi területen dolgoznak:
? Mozgásterápia és fizioterápia
? Szülészeti ellátás
? Védőnői ellátás
? Rehabilitációs és életvezetést támogató
? Természetgyógyászat

Várunk Hallgatóink közé!

Ayurvédia Oktatóközpont
Budapest, 11. kerület
06 30 44 60 500

Nincs címke

170 total views, 1 today

  

Listing ID: 7855458ed58ea225

Report problem

Processing your request, Please wait....