Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

 

Közlekedési Baleset Érte ? Segítünk Önnek Legmegfelelőbb Kártérítésben

  • Város: Országos
  • Megye: Pest megye
  • Megjelenés: 2014-03-08 16:45
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!
Közlekedési Baleset Érte ? Segítünk Önnek Legmegfelelőbb Kártérítésben - Kép1Közlekedési Baleset Érte ? Segítünk Önnek Legmegfelelőbb Kártérítésben - Kép2Közlekedési Baleset Érte ? Segítünk Önnek Legmegfelelőbb Kártérítésben - Kép3

Bemutatkozás

Közlekedési Baleset Érte Vagy Ön Közeli Hozzátartozója Hunyt El Közúti Balesetben ? Segítünk Önnek Legmegfelelőbb Kártérítésben Előzetes Költségek Nélkül Országosan !

Európai Uniós cég azoknak az ügyfeleknek a kártérítési ügyének intézésében tud segíteni, akiknek az elmúlt öt (5) évben személyi sérüléssel járó -hazai, vagy külföldi- közlekedési balesete volt teljesen vétlenül, vagy -halál esetén- a hozzátartozóiknak. A cég gyorsított eljárással pár hónap alatt végig viszi az ügyfél kártalanítás ügyét és méltányos kártérítési összegekhez segíti a baleset áldozatait. Ez a vállalat KÁRTALANÍTÁSSAL foglalkozik, nem biztosító! Az ügyfélnek az ügyintézés kezdetben nem kerül semmibe, sehova nem kell menni semmit nem kell intézni, minden az ügyintézéssel kapcsolatos feladatokat mi végzünk.. A képviselő feladata lesz, közúti balesetben megsérült emberek felkeresése, dokumentáció elkészítése, az ügyfelek segítése az orvosi zárójelentések, ambuláns lapok összeállításában, és a teljes iratanyagának a központi irodába juttatása.
Komoly kártérítéshez juttatja a baleseti károsultakat és azok hozzátartozóit. Önnek semmit nem kell tenni.

Abban az esetben, ha valaki a kártokozó autójában ült és megsérült, akkor is kaphat kártérítést, sőt még az őt ápoló családtagok is.Halál esetén a hozzátartozók

Hazánkban sajnos nagyon kevés ember van tisztába azzal, hogy egy közúti baleset során személy sérülést szenvedett gyalogos / motoros / kerékpáros / gépkocsi utasa vagy vezetője, kártérítési igénnyel élhetnek a balesetet okozóval szemben. Nem tudják, kihez fordulhatnak és mihez van joguk, ha megtörtént a baj. A gépkocsikra kötött kötelező felelősség biztosítás az ilyen károkat is fedezi, vagyis nem a károkozóval szemben nyújtjuk be a kártérítési igényt, hanem a kötelező felelősség biztosítója felé. Előfordulhat, hogy az a gépkocsi, amellyel kárt okoztak,nem rendelkezik kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással. Ilyen esetben természetesen nem lehetséges egyik biztosítótársasággal szemben sem érvényesíteni a kártérítési igényt, ilyenkor meg kell keresnünk a MABISZT, a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) fogja a kárt rendezni. Sokan azt gondolják, abban a hitben élnek, nem kaphatnak kártérítést, mert nem volt élet vagy baleset biztosításuk, vagy éppen azért nem, mert nem fizettek cascot és ezért mégsem próbálják kérni. Aki ezt nem kéri, nem is kapja meg.

Ki lehet az ügyfelünk?

– Közúti baleset vétlen résztvevője volt (vezető, utas, gyalogos, kerékpáros),
-Aki 8 napon túli gyógyuló sérülést szenvedett.
-Akinek maradandó egészségkárosodása lett
-Azok a személyek, akiknek közeli hozzátartozója hunyt el közúti balesetben (szülő, gyermek, bejegyzett élettárs, testvér).
-Aki még nem kapott kártérítést.
-Aki már kapott kártérítést, de más címen (saját életbiztosítás, baleset biztosítás vagy esetleg a baleset okozója által fizetett fájdalomdíj).
– Aki már kapott kártérítést, és aláírt egy nyilatkozatot miszerint további kártérítésre nem tart igényt, az többet nem kaphat, kivéve, ha a fizikai állapota folyamatosan tovább romlik, és egyértelműen kimutatható, hogy ez a baleset következménye.
– 5 évnél nem régebbi az eset!!!

Kártérítési típusokra példák:

Elmaradt kereset pótlása
Társadalmi értékvesztés
Gyógyítási, kezelési költségek megtérítése
Járadék-jellegű kifizetések
Háztartási többletköltségek
Temetkezési költségek

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL

– Ismer olyan személyt, akit baleset ért.
– Kérdései vannak.
– Nem szeretne a biztosítókkal hadakozni, és bíróságra járni.
– Nincs tisztában a jogaival és a lehetőségeivel.
– Eddigi próbálkozásai sikertelenek voltak.
– Ha fontosnak tarja a kártérítés nagyságát és rövid ügyintézését.
– Ha nincs megelégedve az eddig kapott kártérítés mértékével
– Nincs pénze és ideje ügyvédre
– Tanácstalan

Nevem : Gyulai Károly

Jogi Képviselője Vagyok .Európai Kártérítési Ügyintéző Központ Kft Vállalatnak

Küldje el elérhetőségét, hogy felkereshessük És Személyes Kártérítés Ügyintézés Miatt

E-mai Cím : gyulai2010@gmail.com

Nincs címke

64 total views, 1 today

  

Listing ID: 494531b49093aa2f

Report problem

Processing your request, Please wait....