Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

 

Mágneses gyapjú derékalj

  • Város: Országos
  • Megye: Budapest
  • Megjelenés: 2013-12-03 17:33
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!
Mágneses gyapjú derékalj - Kép1

Bemutatkozás

Már régóta ismeretes a mágneses mező emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása. Szeretnénk megismertetni önöket a mágneses termékek használatának előnyeivel, hiszen ez által életminősége javulhat, fájdalmai megszűnhetnek. Energiával telve ébredhet és láthat neki a mindennapi teendőknek.
A mágneses tér hatására a szervezetben javul a sejtek oxigénellátottsága és a vérkeringésére is pozitív hatást gyakorol. Javul a szervezetben lévő fehérjék felépítése, a hormon- és immunrendszer működése. A mágneses gyapjú derékalj eltéríti a föld káros sugarait és mindenféle mellékhatás nélkül gyorsítja a szervezet öngyógyítási folyamatait.
A mágneses derékalj a mágnesterápia alkalmazásának legkényelmesebb módja, mely otthonunkban minden nap alvás, pihenés közben használható és semmilyen mellékhatása nincs. Előnye továbbá, hogy hatása kötésen, gipszen és ruhán keresztül egyaránt érvényesül.
Orvosi javallat nélkül alkalmazható és folyamatos használatra ajánlott.
Természetes fájdalomcsillapító, immunrendszer erősítő és közérzetjavító tulajdonságuknak köszönhetően az Ön éjszakáit pihentetővé, regenerálóvá, mindennapjait pedig könnyebbé tehetik.
Részletes információk: http://www.gyapjumarket.hu

Nincs címke

82 total views, 1 today

  

Listing ID: 449529e155cc31bb

Report problem

Processing your request, Please wait....