Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Premium WordPress Themes - AppThemes

 

Matematika fizika pótvizsga felkészítés korrepetálás matek magánoktatás Csepel Kispest Erzsébet

  • Város: Budapest
  • Megye: Pest megye
  • Megjelenés: 2014-05-26 14:12
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!

Bemutatkozás

Ahogy én dolgozom

– fontos az elmélet!! Ha azt megérted képes vagy a bonyolult, vagy megkavart feladatokat is felülről átlátni és megoldani.
– A gyakorlati munka!! Az összes típusfeladat megoldásával rájössz, hogy az elmélet átültethető a feladatok, problémák könnyű megoldására.
– Az összefüggésekre, trükkökre, kulisszatitkokra helyezem a hangsúlyt, így átláthatóvá válik a teljes rendszer. Megjön a sikerélmény és átírod magadban azt a képzetet, hogy ” én lüke vagyok a matekhoz, fizikához”
– A világos, hétköznapi magyarázat az első lépés a hivatalos matematikai definíciókhoz.
– Minden diákhoz megvan az út. Mindenki máshogy gondolkodik és mások az erősségei. Az én feladatom, hogy ezt feltérképezzem és lefordítsam a Te nyelvedre.
– A kettes nem cél, mivel ha megteszed azokat a lépéseket amit megadok, otthon vagy az órán, akkor 4 – 5 már meg is van. Mindenki képes rá, ezt meg kell tapasztalnod és az órámon meg is fogod, de:
– semmit sem adnak ingyen!!! Ha jó akarsz lenni egy adott témában, az élet bármely területén, akkor azért tenni kell. Én megadom a lépéseket, mikor mit kell megérteni vagy ritkán megtanulni. A házi feladatokra szükség van. Egyrészt az önálló munka, másrészt a kellő rutin miatt.
– A rutin adja meg a nyugalmat. A vizsgán nem stresszelsz, mert látod, hogy ugyanazt kérdezik amit már begyakoroltunk. Emiatt nincs olyan, hogy ” izgultam és elszámoltam” vagy ” jajj, leblokkoltam”

Nincs címke

308 total views, 1 today

  

Listing ID: 73553834babbf7ba

Report problem

Processing your request, Please wait....