Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

 

OPERÁTORI MUNKALEHETŐSÉG VERSENYKÉPES FIZETÉSSEL!

  • Város: Budapest
  • Megye: Pest megye
  • Megjelenés: 2015-01-25 14:42
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!

Bemutatkozás

Munkavégzés Helye: Budapest
IX. kerület (Corvin-negyed metrómegálló közelében)
Céginformáció: Európa legjobb telefonos ügyfélszolgálatának járó díjnyertes call-centere keres bővülő csapatába kiválóan kommunikáló, megbízható munkatársakat.

Feladatleírás: Kimenő hívások indítása egy biztosítási szolgáltatással kapcsolatos reklámhirdetés alapján, érdeklődést mutató ügyfelek visszahívása (TEHÁT NEM HIDEGHÍVÁS!!!).

Elvárások: Érettségi megléte
Jó kommunikációs készség
A munkához szükséges PSZÁF vizsgát, tehát egy piacképes végzettséget is szerezhet! A vizsga díját és az oktatás költségeit is finanszírozza a megrendelő cég!

Előnyt jelent: Call-centerben szerzett telefonos tapasztalat, biztosításközvetítéssel kapcsolatos munkakörben való ténykedés.

Amit nyújtunk: – Garantált, 900 Forintos órabér, jó teljesítés esetén jutalék; – Cégen belüli versenyek, melyek értékes nyereményekhez esetleg plusz anyagiakhoz juttathatják Önt; – a sikeresség érdekében egy fizetett, három napos oktatáson kell részt vennie, melynek legközelebbi időpontjai: 01.27,28,30 12:00-18:00-ig. – PIACKÉPES VÉGZETTSÉGET SZEREZHET a munkavégzés során, hiszen a szükséges PSZÁF oktatást és vizsgadíjat a megrendelő cég finanszírozza! Ezzel a továbbképzési lehetőséggel a munkaerőpiacon bármikor megállhatja a helyét!

Jelentkezés: Jelentkezés továbbá fényképes önéletrajz küldésével lehet az imre.molnar@eudiakok.hu címen. Levele tárgya legyen: PSZÁF_JAN_F.

Nincs címke

59 total views, 1 today

  

Listing ID: 16154c500d37b8a2

Report problem

Processing your request, Please wait....