Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

84.990 Ft

P9R Parabellum élesből átalakított gáz-riasztó pisztoly

  • Város: Tatabánya
  • Megye: Komárom-Esztergom megye
  • Megjelenés: 2017-06-06 13:16
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!
P9R Parabellum élesből átalakított gáz-riasztó pisztoly - Kép1P9R Parabellum élesből átalakított gáz-riasztó pisztoly - Kép2P9R Parabellum élesből átalakított gáz-riasztó pisztoly - Kép3P9R Parabellum élesből átalakított gáz-riasztó pisztoly - Kép4

Bemutatkozás

http://www.combat-zone.hu/

A Combat Zone-nál kapható a full acél kivitelben készült FÉG P9R típusjelzésű éles Parabellumból átalakított félautomata öntöltő gáz,- riasztó pisztoly. A P9 típusból különféle változatokat készített a FÉG, melyeket elsősorban a magyar honvédség és rendőrség részére gyártottak a ’80-as ’90-es években. A P9R-t a már régóta rendszerben álló PA-63-as leváltására rendelte meg a Belügyminisztérium, mely a rendszerváltást követő zűrzavaros időszakban bűnözői körökben is igen népszerű fegyvernek számított.

Dupla soros tárkialakítása, nagy teljesítményű lőszere és tekintélyes mérete mind-mind komoly érvnek számítottak a korabeli vállalkozói szektorban bekövetkezett üzleti viták rendezésében. Népszerűsége a 2000-es éveket követően sem csökkent, bár a maffia leszámolásokat követő békeidőben a felhasználási területe is megszelídült. A törvényes rend konszolidálódásával napjainkra fegyveres biztonsági szolgálatok, pénzkíséretek szolgálati fegyverévé vált. A hétfő esti Kékfény adások rendszeres sztárja, az olajszőkítős maffia-leszámolások főszereplője most bárki számára engedély nélkül is megvásárolható.

A fegyver az átalakítást követően is megőrizte eredeti jellegét, a korábbi Keserű Művek által készített változatokkal ellentétben ennek nincs elvékonyítva a csöve, mely az átalakítást követően továbbra is kivehető a szánból. Mivel a fegyvert eredetileg nagy energiájú éles lőszer használatára tervezték, ezért minden egyes alkarésze (leszámítva a markolathéjakat) acélból készült. Ennek megfelelően gázpisztolyként örök darabnak számít és soha sem fog tönkremenni!

A P9R Parabellum gáz-riasztó pisztoly tulajdonságai:

Élesből átalakított fegyver
Tárkapacitása: 14 db
Hossza: 190 mm
Súlya: 966 g
Kalibere: 9 mm P.A.K
Anyaga: acél
Elsütő szerkezete: SA/DA rendszerű
Hatásos lőtávolsága: 3-4 méter között van

A terméket szállítási költség ellenében az ország bármely részére elpostázom. Érdeklődni a 20/257-2489-es és 20/986-8498-as telefonszámon lehet.

Nincs címke

269 total views, 1 today

  

Listing ID: 5665936aae79790a

Report problem

Processing your request, Please wait....