Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

16.800.000 Ft

Sirokban parasztház, minden luxussal

  • Város: Sirok
  • Megye: Heves megye
  • Megjelenés: 2014-03-08 19:03
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!
Sirokban parasztház, minden luxussal - Kép1Sirokban parasztház, minden luxussal - Kép2Sirokban parasztház, minden luxussal - Kép3Sirokban parasztház, minden luxussal - Kép4

Bemutatkozás

Kihagyhatatlan ajánlat ! Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget ! Kialakított vendégház !
Sirokban eladó ez a teljes körűen felújított, és átalakított minden igény kielégítő igazi, tipikus parasztház, ami minden luxussal ellátott. Jelenleg biztosított vendégkörrel rendelkező vendégházként működik 10 fő elszállásolására nyujt lehetőséget. Udvarában kút, gyönyörű medence, kellemes, parkosított környezet. Kikapcsolódásra ideális, de üzleti célra is megfelelő lehetőség. Költözés miatt eladó.!
Sirok a Mátrában elhelyezkedő Tarna völgyének egyik szép látványossága a zöld mezőből sárgásfehéren feltornyosuló siroki Várhegy, tetején az egykor szebb időket látott, denevérek lakta vár-rommal. A hegy alapanyaga riolittufa, ami a mátrai vulkáni tevékenység hatására képződött. A meredek hegyoldalt bokorerdő, akácos, nyílt és zárt sziklagyep borítja. Utóbbi helyenként védett növényeket is rejt (pl. fekete kökörcsin, agárkosbor). A védettséget azonban elsősorban a tájképi látvány és a vár-rom kultúrtörténeti értéke indokolja. A környékbeliek ajkán ma is Darnó váraként élő erődítmény története az Árpád-korban kezdődött. A Bohr-Bodon család építette a tatárjárás után, a fellegvár alatt bonyolult, ma is járható kazamatarendszer található. Előbb a törökök elleni harcokban, majd a kuruc háborúkban játszott szerepet. A múlt század közepéig lakták, azóta a külső vár szinte teljesen elpusztult. A vártól néhány percnyi járásra érdekes, 6-8 m magas sziklaalakzatok sorakoznak (Barát és Apáca sziklák, Törökasztal stb.) A siroki Vár-rom Vendégház a vár lábánál található.
Egri csere értékegyeztetéssel szóba jöhet!
Irány ár: 16,8 M
tel.: 70/314-8868

Nincs címke

79 total views, 1 today

  

Listing ID: 643531b69154b615

Report problem

Processing your request, Please wait....