Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

 

Spóroljon, érdemes megnézetni.

  • Város: Miskolc
  • Megye: Borsod-Abúj-Zemplén megye
  • Megjelenés: 2014-03-10 11:26
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!

Bemutatkozás

Legnagyobb értékünk ingatlanunk, gépjárművünk, általában.

Ön is biztosan szeretné, hogy biztonságban legyen, az esetleges elemi és egyéb károkkal szemben.

Egy kisebb kárt még csak csak meg tudunk javítani, de ha egy nagyobb kár keletkezik, akkor csak halogatjuk a javítást, amiből még több kárunk keletkezhet!

Érdemes lakásbiztosításban gondolkodnunk, hisz jobb félni mint megijedni, viszont lakásbiztosításból rengeteg van a piacon, s nehéz megtalálni a legjobbat.

Mindenkinek más lakásbiztosítás való, viszont nálam a minimum, hogy mindenre térítsen amire csak lehet és kell, és ne kerüljön sokba.

Ha Ön is így gondolkodik, akkor már is van egy közös pontunk, ahonnan elindulhatunk, s megkereshetjük az Ön számára megfelelő biztosítást.

Saját tapasztalatból mondom, hogy az esetek túlnyomó többségében az emberek túl sokat fizetnek biztosításra, mert nem gondolják, hogy meglehet ugyanazt kötni olcsóbban.

Minden esetben világosan megmutatva, papíron szerződésben leírtak szerint elmondom és persze megmutatom, hogy mikre térít és mennyit.

Ön szerint korrekt?

Ha igen várom megkeresését!

Sajnos a világ abba az irányba halad, hogy egyre több az elemi kár (jég, szél elsősorban, de egyre több a földrengés is, stb), illetve lopás, értéktárgyaink elhagyása, irataink elhagyása, stb. Mit szólna hozzá, ha megkeresnénk egy lehetőséget ami ezekre mindre maximálisan térít?

SOHA nem garantálom, hogy jobb biztosítást tudok Önnek ajánlani, viszont azt igen, hogy megtaláljam hogy ha van olyan. 🙂

Kereshet emailben, skypeon, telefonon.

Nincs címke

89 total views, 1 today

  

Listing ID: 392531da159c69fd

Report problem

Processing your request, Please wait....