Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

1.500 Ft

Társasházkezelést, közös képviseletet vállalok

  • Város: Budapest
  • Megye: Pest megye
  • Megjelenés: 2014-05-11 18:41
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!

Bemutatkozás

Társasházi közös képviselet területén dolgozunk. Ezt a tevékenységet Társasházakról szóló 2010. évi CLXXXIII. törvény szerint végezzük.
Teljes körű szolgáltatásaink nyújtásához elengedhetetlen ? biztos szakmai hátteret igénylő ? ügyvédi irodával és adótanácsadó-könyvelő irodával való együttműködésünk, napi munkakapcsolatunk.
Minden szükséges szakipari munkára kiterjedő szakembergárdával dolgozunk együtt alkalmazotti és alvállalkozói rendszerben. Szakembereink több éves üzemeltetési tapasztalatokkal, rendelkeznek.

Legfontosabb céljainak megfogalmazásakor prioritást élvez az azon igyekezet, hogy a Szabit Kft. tevékenységében és szemléletmódjában ? harmonizálva a XXI. század elvárásaival ? az ingatlankezelés gyakorlatát, az ingatlangazdálkodás komplex fogalma váltsa fel. Ez magában foglalja a jogi és műszaki kezelést, az adminisztrációt, az ezzel kapcsolatos számviteli feladatokat és a tulajdonosok részére történő korrekt tanácsadást. Ily módon ? a szakma tevékenységének kitágításával ? garantálható a tulajdonosok számára, hogy az ingatlanok megőrzik, esetleg növelik értéküket és az elöregedés hatásai nem érzékelhetőek.
Szakembereink munkájára nem csak a társasház, hanem valamennyi tulajdonos is számíthat- természetesen nem kötelező jelleggel.
? Kőműves munkák
? Ács- és asztalos munkák
? Víz-, Gáz-, Központi fűtésszerelés
? Villanyszerelés
? Burkolás (hideg ? meleg)
? Festés, Mázolás, tapétázás
Rendelkezünk ingatlanközvetítő értékbecslő szakképesítéssel is, igény esetén szívesen állunk rendelkezésükre tanácsadás vétel-eladás tekintetében.
Segítünk kialakítani az optimális eladási árat, hogy az értékesítés minél hamarabb lebonyolítható legyen ne keljen hosszú éveket várni a lakáscserére.
Felkutatunk olyan ingatlant, ami igényeiknek elvárásaiknak megfelelő.

Nincs címke

50 total views, 1 today

  

Listing ID: 595536fc44dd8b82

Report problem

Processing your request, Please wait....