Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

 

Teljeskörű esküvőszervezés Borsod és Heves megye területén

  • Város: Miskolc
  • Megye: Borsod-Abúj-Zemplén megye
  • Megjelenés: 2013-11-23 20:14
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!

Bemutatkozás

Miből is áll a segítségem az esküvő megszervezésekor?

Van olyan pár, aki már csak egy-egy megbízható szolgáltatót keres és van olyan pár is, aki idő hiányában egy átfogó ajánlatot szeretne.

Minden esetben egy személyes találkozót javaslok. Ekkor a pár vázolja a megálmodott esküvőt, illetve célszerű kitérni arra is, hogy körülbelül milyen összeget szánnak az esküvőre, hiszen az is a feladatom, hogy a pár pénztárcájának a legmegfelelőbb szolgáltatókat találjam meg azok közül, akik az elképzeléseikhez a legközelebb állnak.

Ezután jön az ingyenes ajánlatkészítés. Ez azt jelenti, hogy összeállítom, mely szolgáltatókat tartom a legmegfelelőbbnek a nagy napra. Ezzel a keresgélés, telefonálgatás gondját veszem le a pár válláról.

Az esküvő előtti napokban egy hosszabb beszélgetés következik. Egy részletes forgatókönyvet készítünk az esküvőre közösen, amelyben lépésről – lépésre rögzítjük, mi, mikor, miért történik. Ebben szerepel a szolgáltatók érkezésének-, a tortavágásnak-, valamint a menyecsketáncnak- és az éjféli vacsorának az időpontja is.

A nagy napon minden egy kézben van, az esküvőszervező mindig egy lépéssel az események előtt jár. A párnak már csak annyi a dolga, hogy jól érezze magát élete legszebb napján.

Nincs címke

31 total views, 1 today

  

Listing ID: 61952910c536f7ef

Report problem

Processing your request, Please wait....