Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Hogyan válasszunk jó villanyszerelő szakembert Lakás- Otthonfelújítási támogatáshoz?

CsereMix-Agóra blog 2021-05-29

Újszerű szakember kiválasztás lakás-otthon felújításhoz

Mivel szinte az összes villanyszerelés munkára igényelhető az Otthonfelújítási támogatás, ezért segítünk, hogyan kell kiválasztani a megfelelő villanyszerelő szakembert a kivitelezési munkálatokhoz.

Első körben lássuk, mi is a támogatás igénylésének menete:

1. Megfelelő szakembert kell kiválasztani a munkához

2. Pontosan le kell vele egyeztetni az elvégzendő felújítási munkálatokat

3. Ezt követően szerződést kell kötni a villanyszerelő szakemberrel

4. A szerződést és a számlákat el kell juttatni a Magyar Államkincstárhoz
(Erre 60 nap áll rendelkezésre a munka befejezését követően)

5. Az Államkincstár 30 napon belül elbírálja a kérelmet

6. Amennyiben pozitív az elbírás, 5 napon belül kiutalásra kerül az összeg

7. A kormányhivatal ellenőrzést végez 6 hónapon belül, hogy a munka valóban el lett-e végezve

Egy ilyen mértékű kivitelezési munkához szükséges jó szakembert választani. Az Exkluzív Cégajánló munkatársai egy jól felépített cikket írtak a témáról, amit alant olvashat részletesebben. Lássuk a szakértők szerint milyen kritériumoknak feleljen meg a villanyszerelő és nem lesz probléma:

Legyen lekövethető

Megállapodás előtt okosan tesszük, ha ellenőrizzük, hogy a neve, illetve a cége szerepel-e a hivatalos nyilvántartásban.

Mások is jó szakembernek ismerik

A korábbi megrendelőitől kapott ajánlások mindennél többet mondanak, keressünk ilyen ajánlásokat.

Referencialista

A komolyabb szakemberek már a referencialistájuk felsorolásával kezdik, amikor elkezdünk velük egyeztetni, vagy ha nem is rögtön ezzel indítanak, örömmel veszik az ez irányú érdeklődést az ügyfél részéről.

Számlaképesség, garancia vállalás

Itt a legjobb jel az, ha külön kérdés nélkül tájékoztat bennünket a garanciavállalásról a szakember. Ez egy nagyon fontos lépés, hiszen ha a későbbiekben bármilyen meghibásodás lenne, tudjuk, kihez fordulhatunk segítségért.

Elérhetőség

A legideálisabb, ha nyilvánosan fellelhető a telefonszáma, és munkaidőben el is lehet érni azon, vagy ügyfélszolgálatos munkatársa fogadja a hívást.

Terepfelmérés

Amikor kijön a helyszínre egyeztetni, bejárja a helyszínt. Az épület áramhálózatának állapota alapján határozza meg a beszerzendő anyagokat, valamint a kivitelezés várható időtartamát.

Otthonfelújítási támogatás tapasztalat

Érdemes továbbá tájékozódni a villanyszerelő szakembernél, tud-e segíteni nekünk az ügyintézésben, vagy, hogy ilyen fajta munkát csinált-e már. Hiszen amennyiben ezt a támogatást igénybe vették valamelyik munkájánál, akkor ezen a területen is tapasztalattal rendelkezik, vagy rendelkezhet. Számunkra is megnyugtató tud lenni a tudat, hogy már csinált ilyet, és meg is kapták a munkálatok után a támogatást az igényfelvevők. Sőt ha tud az egész lebonyolításában segíteni, az az igazán célravezető számunkra.

fotó: exkluzivcegajanlo.hu

Kövesse, olvassa

CsereMix Agóra blog | CsereMix

 

174 total views, 1 today

  

 • A napelem kiválasztásának kérdései

  Szerző: - 2022-07-18 - 0 Hozzászólás

  Polikristályos vagy a monokristályos? A technológia szempontjából a különbséget a két típus között alapvetően a szilíciumtömb felhasználásának módjában találjuk.

 • Rózsa metszés és gondozás kellő körültekintéssel

  Szerző: - 2022-07-05 - 0 Hozzászólás

  A virágos kertek egyik kihagyhatatlan növénye a rózsa. Nagy klasszikusok a tea hibridek, törpe és futó változatok.

 • Features of Board Web site Providers

  Szerző: - 2022-08-22 - 0 Hozzászólás

  A board portal provider needs to have good security procedures in place. They should be able to prevent hackers by stealing info or limiting information. In addition, they should give features just like remote wiping, secure username and password protection, and role-based access controls. Those features can make the aboard portal more secure and easy. […]

 • How to Download Free For Your LAPTOP OR COMPUTER

  Szerző: - 2022-08-21 - 0 Hozzászólás

  There are many benefits to downloading freeware to your PC. First of all, it is easy to set up and use. This may also save you money because you can download a whole lot of applications at once. Be sure to read the permit before putting in a free-ware program, since some are included with […]

 • Methods to Create a Virtual Data Room

  Szerző: - 2022-09-06 - 0 Hozzászólás

  When it comes to creating a virtual data room, the first step is to choose a software program that best suits your requirements. Once you have picked a data area software program, you should develop a system and data file structure. Then you should start to collect all the documents you have to store in […]