Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Információ

Ön itt a Pannon Média Group tag cseremix.hu Domain név alatt megjelenő CsereMix weboldalról olvas információkat.

A PMG valamennyi Médiumára önálló reklám árlistát alkalmaz, amely tartalmazza a reklámárakat, a  reklámfelületek méreteit és ezek árait, továbbá az általános kedvezménykonstrukciókat.

A CsereMix több mint egy hagyományos hirdetőportál!  Cserebere oldalak és mixelt infók hatékony Tárháza! Termékeket, szolgáltatást ajánl, értékesít, vagy  vagy cserél ? A cseremix a Mixelt lehetőségek hirdetési és marketing  tevékenyégek tárháza!

A Pannon Média Group tagjaként működő cseremix.hu Domain név alatt megjelenő CsereMix weboldalon Mixelt információkat hirdetéseket, online munka ötleteket szövegestartalmakat jelentetünk meg. Hatékonyan közreműködünk, partnereink termékei szolgáltatása megismertetésében, üzleti kapcsolati bővítésében, marketingkampány szervezésében és lebonyolításában, illetve a vevőkör megcélzására irányuló egyéb hirdetési szolgáltatásban.

 CsereMix  Hirdetések

Hirdetését a Hirdetés feladása menü alól adhatja fel, ingyenesen vagy térítés ellenében. Extra Szolgáltatás Szöveges link-hirdetés érdekli, Lépjen kapcsolatba velünk. E-mail: a cseremix1@gmail.com

 A CsereMix  LinkPlacc

Az oldal címe. https://cseremix.hu/link-placc/

Partnereink online láthatóságát támogatja. az adatok elérhetőségek és Linkek megjelenítésével, közvetítésével, egyedi megállapodások szerint

A CsereMix-Agóra blog

Referencia Marketing tevékenységet végzünk. információs hidat építünk Partnerünk terméke és szolgáltatása között

Internet Marketing támogatás, vállalkozók, vállalkozások bemutatása, támogatva a piaci megjelenésüket. Továbbá a hirdetési témákhoz kapcsolódó releváns írások találhatók, hírek olvashatók . Itt van lehetőség közlemény és PR cikk megjelentetésre, saját vagy megfelelő megszövegezésű (anchor text) linkek elhelyezésére.

Ezen felül rendelkezésre állunk tartalommarketing célú PR cikkek és linkek elhelyezésére megjelentetésére azonnali publikálására

Minden olyan hirdetés, vagy más hasonló tartalom, amelyet a honlapon közzétettek, csak tájékoztató jellegűek, nem képezik a Polgári Törvénykönyv rendelkezései szerinti ajánlatot, és nem ad alapot semmiféle igényre a PMG (Pannon Média Csoport) illetve a cseremix.hu Domain név alatt megjelenő   CsereMix,  Közép-Európai szinten látogatott tematikus tartalmú rovatszintű hír és tartalomszolgáltató és referáló portál üzemeltetőjével, illetve kiadójával szemben.

Belépés, regisztráció