Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Megfontolt tárhely választás

CsereMix-Agóra blog 2022-04-24

Fontold meg alaposan a tárhelyválasztást!

A neten rengeteg tárhelyszolgáltató hirdeti magát, így nem könnyű eldönteni, melyik a jó választás. Vannak, akik a vonzó árakkal, mások a megbízhatóságukkal vagy tekintélyes múltjukkal, tapasztalatukkal próbálják magukhoz csábítani az ügyfeleket.

A hangzatos szavak helyett azonban beszédesebb az, hogy milyen eszközökkel könnyítik meg a szolgáltatók ügyfeleik életét a gyakorlatban. A következőkben bemutatunk néhány olyan hasznos technológiát, amelyek jó, ha elérhetők annál a tárhelyszolgáltatónál, amelyet kiszemeltél.

cPanel

A használatát könnyű megérteni és elsajátítani, így érthető, hogy miért olyan népszerű világszerte. Rendkívül széles felhasználói igényekre képes megoldást nyújtani, a mögötte álló tudásbázis pedig elképesztő méreteket ölt.

Softaculous

Egy már telepített WordPress vagy Drupal weboldallal a legtöbb felhasználói szintű tudással rendelkező személy már így vagy úgy, de elboldogul. Egy új cikk felvitele mondhatni gyerekjáték egy ilyen rendszerben. Persze addig el is kell jutni, hogy egy keretrendszer telepítve legyen.

JetBackup

A RackForestnél például a napi teljes mentések egy hétig tárolásra kerülnek, így ha nem vagy gépközelben minden egyes nap, akkor is lehetőséged nyílik arra, hogy helyreállítsd a weboldalad.

Immunify360

A CRM rendszereket előszeretettel támadják a hackerek, ám a DOS és a BruteForce védelem csökkenti a sebezhetőséget. A szoftver úgy működik, hogy egy-egy sebezhető kód megtalálásakor a kérdéses kódrészletet elérhetetlenné teszi, ám a teljes tárhely nem kerül letiltásra.

Apache SpamAssassin

Ez az egyik legismertebb kéretlen levelek szűrésére szolgáló program. A leveleket fekete listák használatával ellenőrzi. Maga a felhasználó döntheti el, hogy hol legyen a határ a között, hogy mi számít valami spamnak.

CloudLinux

Egy tárhelyen belül nincs akadálya annak, különböző weboldalak különböző PHP környezetben fussanak. A CloudLinuxnak hála a PHP verziók 4.4-től 7.4-ig támogatva, patchelve vannak szüntelenül.

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a CsereMix Agóra Blog szerkesztőinek munkáját 

Kövesse, olvassa

CsereMix Agóra blog | CsereMix

 

227 total views, 1 today

  

 • Purchasing the best GTA Online games

  Szerző: - 2022-09-04 - 0 Hozzászólás

  There is a broad variety of opinions about the Grand Theft Auto series, with some admirers loving the game’s contrefa?on of American traditions and the like believing this is a murder sim. Regardless of the ideas, the games have always been within the highest quality and realized to standards that lots of other computer game […]

 • Methods to Create a Virtual Data Room

  Szerző: - 2022-09-06 - 0 Hozzászólás

  When it comes to creating a virtual data room, the first step is to choose a software program that best suits your requirements. Once you have picked a data area software program, you should develop a system and data file structure. Then you should start to collect all the documents you have to store in […]

 • van élet a kata után!

  Szerző: - 2022-09-29 - 0 Hozzászólás

  Több százezer kisadózó életét forgatta fel a kata szabályainak szeptember 1-jén életbe lépett módosítása.

 • gy maradhat értékes az ingatlanunk a válság idején

  Szerző: - 2022-10-05 - 0 Hozzászólás

  Létkérdés lehet a home staging, hogy eladható maradjon a lakásunk Senki számára sem újdonság, hogy energiakrízis küszöbén állunk, ami értelemszerűen kihat az ingatlanpiacra is. De vajon milyen ingatlanok őrizhetik meg az értéküket, és mit tehetünk, hogy az ingatlanunk eladhatóvá váljon? ?A válság mindenképpen jelentős változást hoz a piacon. A vevők egyik elsődleges szempontja – az […]

 • Angliában is zöldülnek az Ingatlanok

  Szerző: - 2022-10-09 - 0 Hozzászólás

  Egyesült Királyság első, a UK Green Building Council (UKGBC) nettó zéró károsanyagkibocsátási keretrendszere alapján tervezett kereskedelmi ingatlan