Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Megfontolt tárhely választás

CsereMix-Agóra blog 2022-04-24

Fontold meg alaposan a tárhelyválasztást!

A neten rengeteg tárhelyszolgáltató hirdeti magát, így nem könnyű eldönteni, melyik a jó választás. Vannak, akik a vonzó árakkal, mások a megbízhatóságukkal vagy tekintélyes múltjukkal, tapasztalatukkal próbálják magukhoz csábítani az ügyfeleket.

A hangzatos szavak helyett azonban beszédesebb az, hogy milyen eszközökkel könnyítik meg a szolgáltatók ügyfeleik életét a gyakorlatban. A következőkben bemutatunk néhány olyan hasznos technológiát, amelyek jó, ha elérhetők annál a tárhelyszolgáltatónál, amelyet kiszemeltél.

cPanel

A használatát könnyű megérteni és elsajátítani, így érthető, hogy miért olyan népszerű világszerte. Rendkívül széles felhasználói igényekre képes megoldást nyújtani, a mögötte álló tudásbázis pedig elképesztő méreteket ölt.

Softaculous

Egy már telepített WordPress vagy Drupal weboldallal a legtöbb felhasználói szintű tudással rendelkező személy már így vagy úgy, de elboldogul. Egy új cikk felvitele mondhatni gyerekjáték egy ilyen rendszerben. Persze addig el is kell jutni, hogy egy keretrendszer telepítve legyen.

JetBackup

A RackForestnél például a napi teljes mentések egy hétig tárolásra kerülnek, így ha nem vagy gépközelben minden egyes nap, akkor is lehetőséged nyílik arra, hogy helyreállítsd a weboldalad.

Immunify360

A CRM rendszereket előszeretettel támadják a hackerek, ám a DOS és a BruteForce védelem csökkenti a sebezhetőséget. A szoftver úgy működik, hogy egy-egy sebezhető kód megtalálásakor a kérdéses kódrészletet elérhetetlenné teszi, ám a teljes tárhely nem kerül letiltásra.

Apache SpamAssassin

Ez az egyik legismertebb kéretlen levelek szűrésére szolgáló program. A leveleket fekete listák használatával ellenőrzi. Maga a felhasználó döntheti el, hogy hol legyen a határ a között, hogy mi számít valami spamnak.

CloudLinux

Egy tárhelyen belül nincs akadálya annak, különböző weboldalak különböző PHP környezetben fussanak. A CloudLinuxnak hála a PHP verziók 4.4-től 7.4-ig támogatva, patchelve vannak szüntelenül.

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a CsereMix Agóra Blog szerkesztőinek munkáját 

Kövesse, olvassa

CsereMix Agóra blog | CsereMix

 

130 total views, 1 today