Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Miért lízingeljen céges autót?

CsereMix-Agóra blog 2022-06-27

Valószínűleg mindannyian hallottunk már a flottalízingről, mint a céges autók egyik legideálisabb finanszírozási formájáról. Mai cikkünkben bemutatjuk, hogy miért is van ez így, illetve miért célszerű Önnek is ezt a megoldást választania. Ha érdekli, akkor tartson velünk!

Maximális függetlenség és szabadság

Amennyiben olyan szolgáltatót választ, akik nincsenek egy márkához sem elköteleződve, akkor jár a legjobban. Hiszen ebben az esetben maximálisan olyan járművet használhat majd, amely megfelel az igényeinek.

Ez pedig egy rendkívül fontos dolog a mindennapokban, hogy a lehető legideálisabb gépjárművet tudja használni. Hiszen ha valamely része esetleg nem komfortos, akkor nem fog tudni úgy utazni, ahogy szeretne.

Ön is pontosan erre vágyik? Nézzen szét a Cartis Flottakezelő szolgáltatásai között, és kérjen ajánlatot a következő céges autójára még ma! Ha ezt a megoldást választja, akkor biztosan gondmentesen fog tudni autózni. De ha esetleg felmerülne valamilyen probléma, akkor sem kell aggódnia.

Profi, szakszerű csapat fog minden esetben az Ön segítségére sietni, és a nagyobb csomagokban még a szervizeléssel sem kell Önnek bíbelődnie. A cég munkatársa elmegy Önhöz az autóért, és a munkálatok befejeztével vissza is szállítja. Így Ön ebben az időintervallumban is a vállalkozására koncentrálhat.

Egyedi ügyintézés személyre szabva

Legjobb megoldás, ha olyan céget választ, ahol személyes ügyintézőt rendelnek ki Önhöz. Így sokkal közvetlenebb kapcsolatot tarthat fenn a flottakezelő vállalattal. Illetve azért is rendkívül előnyös ez a megoldás, hiszen bármi gond van, egyszerűbb az ügyintézés.

A személyes kapcsolattartóra ugyanis minden helyzetben számíthat, és minden alkalommal az Ön segítségére siet. Emiatt sokkal egyszerűbben, és gördülékenyebben fog menni az együttműködés.

Az egyedi csomagok pedig pontosan azokat a szolgáltatásokat fogják tartalmazni, amelyekre szüksége van. Így része lehet ennek az imént említett hozom-viszem, vagy akár a csereautó biztosítása is.

Ez azért rendkívül előnyös, hiszen akkor is megoldott lesz a mobilitása, ha az Ön által használt gépjármű esetleg szervizelés alatt áll. Ha pedig igénybe veszi a csereautó-szolgáltatást, ez idő alatt is szabadon utazhat bárhová.

Már egyetlen autótól is igénybe vehető

Amennyiben ezt a finanszírozási formát szeretné igénybe venni, nem kell rögtön sok autóból álló flottában gondolkodnia. Már akár egy jármű esetében is ki lehet használni a tartós bérlet által nyújtott számviteli, illetve kényelmi előnyöket. Exkluzív csomagokat is lehetősége van választani, melyekben már az asszisztenciaszolgáltatás is elérhető. Ez azt takarja, hogyha bármi gondja lenne útközben, a flottakezelő vállalat azonnal a segítségére siet.

Így amennyiben Ön a vállalkozásához kapcsolódóan szeretne autót üzemeltetni, akkor a flottalízing lesz a legjobb megoldás. Ha fontos a rugalmasság, illetve a gyors problémamegoldás, akkor vegye igénybe a tartós bérletet. Üljön bele a lehető leghamarabb kedvenc autójába!

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a CsereMix Agóra Blog szerkesztőinek munkáját 

Kövesse, olvassa

CsereMix Agóra blog CsereMix

  

86 total views, 1 today

  

 • Purchasing the best GTA Online games

  Szerző: - 2022-09-04 - 0 Hozzászólás

  There is a broad variety of opinions about the Grand Theft Auto series, with some admirers loving the game’s contrefa?on of American traditions and the like believing this is a murder sim. Regardless of the ideas, the games have always been within the highest quality and realized to standards that lots of other computer game […]

 • Methods to Create a Virtual Data Room

  Szerző: - 2022-09-06 - 0 Hozzászólás

  When it comes to creating a virtual data room, the first step is to choose a software program that best suits your requirements. Once you have picked a data area software program, you should develop a system and data file structure. Then you should start to collect all the documents you have to store in […]

 • van élet a kata után!

  Szerző: - 2022-09-29 - 0 Hozzászólás

  Több százezer kisadózó életét forgatta fel a kata szabályainak szeptember 1-jén életbe lépett módosítása.

 • gy maradhat értékes az ingatlanunk a válság idején

  Szerző: - 2022-10-05 - 0 Hozzászólás

  Létkérdés lehet a home staging, hogy eladható maradjon a lakásunk Senki számára sem újdonság, hogy energiakrízis küszöbén állunk, ami értelemszerűen kihat az ingatlanpiacra is. De vajon milyen ingatlanok őrizhetik meg az értéküket, és mit tehetünk, hogy az ingatlanunk eladhatóvá váljon? ?A válság mindenképpen jelentős változást hoz a piacon. A vevők egyik elsődleges szempontja – az […]

 • Angliában is zöldülnek az Ingatlanok

  Szerző: - 2022-10-09 - 0 Hozzászólás

  Egyesült Királyság első, a UK Green Building Council (UKGBC) nettó zéró károsanyagkibocsátási keretrendszere alapján tervezett kereskedelmi ingatlan