Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Minőségi ruhák a rászorulóknak is

Agóra blog 2018-07-22

Lehetnek tisztességes emberek még az oly sokat szapult kereskedők között is.

Ilyen és ehhez hasonló gondolatok forogtak a fejemben miközben egyre közelebb voltam úti célomhoz, Tiszaughoz.

Egy névtelenségéhez ragaszkodó honfi vagy polgártársunk hívta fel a figyelmünket Farkas Flóra helybéli kereskedőre a település egyetlen vegyes kereskedésének a tulajdonosára.

125 total views, 1 today

  

 • Régiségpiac -Turistalátványosság - programturizmus

  Szerző: - 2019-04-06 - 0 Hozzászólás

  Újra reneszánszát élik a régiségvásárok. Országszerte egyre többen célirányosan tervezik meg egy-egy rövid hétvégéjüket és olyan várost választanak úti célnak, ahol régiségvásárt tartanak.

 • Az ingatlanpiac hiénái

  Az ingatlanpiac hiénái

  Szerző: - 2019-04-12 - 0 Hozzászólás

  A kilencvenes évek elején még ügyvéd sem kellett egy adásvételi szerződéshez, azóta sokat javult a helyzet és a földhivatal is jobban nyomon követi, hogy melyik ingatlannak milyen tulajdoni viszonya van, azon milyen terhek vannak. Gadanecz Zoltán, a GDN Ingatlanhálózat alapító-tulajdonosa szerint üzleti stiklik viszont még ma is léteznek. Amennyiben érdeklődik a téma iránt, olvassa el […]

 • Minőségi ruhák a rászorulóknak is

  Szerző: - 2018-07-22 - 0 Hozzászólás

  Lehetnek tisztességes emberek még az oly sokat szapult kereskedők között is. Ilyen és ehhez hasonló gondolatok forogtak a fejemben miközben egyre közelebb voltam úti célomhoz, Tiszaughoz. Egy névtelenségéhez ragaszkodó honfi vagy polgártársunk hívta fel a figyelmünket Farkas Flóra helybéli kereskedőre a település egyetlen vegyes kereskedésének a tulajdonosára.

 • Hol sírjaink domborulnak

  Szerző: - 2018-07-22 - 0 Hozzászólás

  Kínai dömping a kegyeleti szolgáltatói anyagiparban.

 • Otthonok tízezreire utaznak a betörők

  Szerző: - 2019-04-05 - 0 Hozzászólás

  Az elmúlt öt évben közel ötszázezer betörést regisztráltak Magyarországon, melyek harmada Budapesten történt. A besurranó tolvajok olyan gyorsan cselekednek, hogy mire feleszmélünk, már búcsút is inthetünk értékeinknek.