Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Veszélyes kamugyógyszertárak az interneten

CsereMix-Agóra blog 2021-12-16

Európában és itthon Magyarországon is évről évre nő az online vásárlók száma. Az internetes kereskedelem robbanásszerű növekedést produkált. A hamisított termékek minden ágazatban jelen vannak, forgalmazásuk óriási üzlet. Nem kivételek ez alól a gyógyszereket is kínáló webáruházak- olvasható a PannonMagazin Hírextra rovatában, EGYRE TÖBB A KAMUGYÓGYSZERTÁR AZ INTERNETEN címmel közzétett cikkben.

Elég néhány apróságra odafigyelnünk, hogy kiszűrjük a csalókat.

Tucatszám bukkannak fel a hamis készítmények és a megbízhatatlan webáruházak, a pandémia óta pedig az ilyen átverések valósággal elárasztották az internetet. De honnan tudhatnánk biztosan, hogy megfelelő forrásból szerezzük be a gyógyszereinket?

Az ilyen áruházak célja, hogy gyorsan adjanak el nagy mennyiségű terméket, különböző akciókat hirdetve, aztán hamar meg is szűnnek. A termékeket jellemzően nem lehet visszaküldeni, és reklamálni sem tudunk, az ügyfélszolgálat elérhetetlenné válik.

mondja Szoboszlai-Szabóné Dr. Varga Gabriella, a Prevenció Patika gyógyszertárvezetője.

A szakértő szerint ebben a kategóriában a legelterjedtebbek a fogyókúrás termékek, amelyek gyors és nagy mértékű fogyással kecsegtetnek. Gyakran 50 százalékos, netán még nagyobb kedvezménnyel árusítják őket. Ilyenkor általában fotókat is kitesznek a weboldalakra, amelyekhez nem létező fogyókúra-történeteket találnak ki, így próbálva meggyőzni a vásárlókat. A teljes hír a PannonmaGazin weboldalon folytatódik folytatódik

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a CsereMix Agóra Blog szerkesztőinek munkáját 

Kövesse, olvassa

CsereMix Agóra blog | CsereMix

  

167 total views, 1 today